Hoppa till sidans innehåll

Restriktioner gällande Covid-19

15 APR 2021 10:55
Folkhälsomyndigheten har fattat beslut att idrottsrörelsen ska avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. Beslutet grundas på det rådande allvarliga smittläget.
  • Skapad: 15 APR 2021 10:55

Det undantag som tidigare fanns för personer föda 2005 och senare är nu borttaget. Vi ska nu avstå helt från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott och digitala tävlingar. RF förtydligar också att yrkesmässig idrott inte omfattar juniorer, utan enbart nationell eller internationell elitnivå för seniorer som har idrotten som sin huvudsakliga sysselsättning.

Läget är allvarligt och det är oerhört viktigt att idrottsrörelsen fortsätter följa allmänna råd och rekommendationer för att undvika smittspridning. Många inom idrottsrörelsen har tagit stort ansvar, idrottsrörelsen har fått ett förtroende att hålla igång viss verksamhet, ett förtroende vi ska vårda, säger Björn Eriksson, ordförande Riksidrottsförbundet.

Riksidrottsförbundet uppmanar idrottsförbund, föreningar, aktiva och ledare att säkerställa att verksamheten fullt ut genomförs i enlighet med de gällande rekommendationerna.

Kontakta din lokala skytteförening för att få information angående deras verksamhet.

Skribent: Martin Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Gevärssektionen

Lerduvesektionen

Pistolsektionen

Viltmålssektionen

TRÄNINGSDAGBOKEN


SAMARBETSPARTNERS

 
 
WEBBSHOP
Bingolotto_Svenska Skyttesportförbundet

TÄVLINGARPostadress:
Örebro Läns Skyttesportförbund
Filip Hofman, Näsbygatan 16 B
718 31 Frövi

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info